zondag 23 december 2012

How To Kerststaart


How to kerst taart



Rol een stuk groene marsepein uit met een rolling pin.
Om plakken tegen te gaan kan je je bal marsepein het beste even insmeren met een beetje
Crisco




Verwijder oneffenheden met je smoother



Rol een deel bruine marsepein uit, en druk hierin de fmm impression mat 
met de boomnerf, druk deze zacht in de marsepein.

Bedek het bovenste gedeelte van de taart met blauwe marsepein.
Snij dunne reepjes uit met de fmm ribbon cutter.
En plak deze tegen de taart.

Vet de reindeer mold licht in met crisco of petal base.
Druk een klein bolletje bruine marsepein in de mold.
Je kan de mold nog even in de vriezer leggen.

Het overige marsepein kan je even wegsnijden met een paletmes of je knife tool.
Nooit met een mes in je mold snijden,

Bekleedt je middelste taart met witte marsepein

Voor de onderste taart:
Rol een stuk witte marsepein uit en snij het uit met de wheeler tool
met een wavy effect.



Rol een stukje witte marsepein uit, en leg deze op de taart.

Je kan eventueel met royal icing nog wat stipjes her en der zetten, zodat je ook sneeuwvlokjes hebt.

Maak een leuk vestje voor de kerstman

Maak aan de einden een wit kraagje, prik even met een naaldje in het witte marsepein, zo krijg je een heel leuk pluche effect.

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken.
Maak een kegel van groene marsepein.

Knip hier puntjes in.
Om en om .
En je hebt een leuke kerstboom.

Schilder je rendieren met:
Rainbow dust kleurpoeders
Icm met alcohol

















Met vriendelijke groet, Yvonne Nieuwold - Vos. De Schans 31 9951 VJ Winsum Gn www.juffrouwtaart.nl http://www.facebook.com/JuffrouwTaart